Állatorvos szemészet szakrendelés

Állatorvos szemészeti rendelő - az országban egyedülálló diagnosztikai és gyógyítási módszerek

Szemészeti szakrendelésünk kialakításánál a legfontosabb szempont az volt, hogy az országban egyedülálló szemészeti központot hozzunk létre. Speciális szemészeti eszközparkunk és műtőnk fejlesztése mellett nagy hangsúlyt fektettünk munkatársaink képzésére, elméleti és gyakorlati tudásuk folyamatos bővítésére. Állatorvos szemészet rendelőnk Budapestről és az ország minden pontjáról fogad pácienseket.

Mára elértük, hogy állatorvosi szemészeti központunk egy kiemelkedő vizsgálati eszközökkel felszerelt, valamint a legújabb diagnosztikai és gyógyítási eljárásokat alkalmazó állatorvosi rendelővé vált. A tavaly kialakított új szemészeti műtőnkben már lehetőség van egyes mikrosebészeti szemészeti beavatkozások elvégzésére is. Számos kezelési protokollt a legújabb tudományos eredmények alapján alkalmazunk. Folyamatosan keressük és kutatjuk a legújabb technikákat és technológiákat.

Szorosan együttműködünk a szakmai szervezetekkel is. Állatorvosi szemészeti központunk vezetője, dr. Fenyves Ildikó, a Kisállat Szemészeti Egyesület alelnökeként az állatorvos kollégák szakirányú képzését és tapasztalatcseréjét szervezi meg, a hatékonyabb betegségfelismerés és gyógyítás érdekében.

Eredményeink nem csak praxisunkban, de a hazai állatorvosi szemészet egészét nézve is jelentős előrelépést jelentenek.

A szakmai fejlesztés mellett fontosnak tartottuk az állattulajdonosok és az állatorvos kollégák tájékoztatását is. Honlapunkon egy szinte minden igényt kielégítő, leírásokkal és minőségi fotókkal összeállított információs adatbázist hoztunk létre a szemészeti betegségekről, a szemészeti diagnosztikai eljárásokról, a szűrővizsgálatokról és a szemészeti műtéti technikákról.

A kutya és macska szemműtétek és vizsgálatok áraival kapcsolatban az Árak oldalon talál tájékoztatást.