Állatvédelem

Munkatársainkat az állatok szeretete vezette egy olyan hivatás választásához, ahol a mindennapos gyógyítás mellett az állatvédelem területén nem csak magánemberként, hanem tevőlegesen és szakmai munkával is részt tudunk venni az állatvédelemben.

  • Együttműködünk a különböző állatmenhelyekkel és fajtamentő szervezetekkel. Szükség esetén állatorvosi kérdésekben tanácsadással segítjük munkájukat.
  • Orvosaink három fő szakterülete, a szemészeti szakrendelés, az epilepszia szakrendelés és a bőrgyógyászat mind mind olyan területek, ahol a sokat tehetünk a betegségek megelőzésében és gyógyításában. Ezért ezeken a szakterületeken igyekeztünk a magyar átlagnál magasabb színvonalú ellátást kialakítani és az ország minden pontjáról fogadjuk a speciális eseteket.
  • Fontosnak tartjuk a megelőzést. Honlapunkon és hírleveleinkben az állattulajdonosoknak szóló leírásainkkal folyamatosan a betegségmegelőzést segítjük. Rendszeres szűrővizsgálat ajánlataink pedig minden állattulajdonos számára elérhetővé teszik az esetleges problémák időben történő felismerését és ezáltal kedvenceik egészségesebb életét.
  • Oltási programunkkal, az ajánlott oltási sorok kialakításával a fertőző betegségek elleni védekezésre bíztatjuk az állattulajdonosokat.
  • Fontosnak tartjuk a tájékoztatást is. Új honlapunk folyamatosan bővülő adatbázisa, a részletes és jól illusztrált betegség leírások segítségével, az állattulajdonosoknak lehetőséget ad a betegségek korai felismerésére. A kollégák számára pedig jól dokumentált lehetőség a különleges esetek megismerésére.
  • Gyermekprogramjainkkal nem csak az állatszeretetre, hanem az állatok tiszteletére és a felelős állattartásra, valamint az állatvédelemre is tanítjuk a jövő generációját
  • Folyamatosan követjük a jogi és rendeleti szabályozásokat és megteszünk mindent, hogy azokat minél szélesebb körben terjesszük.